За нас

Здравейте,

Ние екипа на terra.bg сме безкрайно щастливи, че сме част от семейството на doTERRA.

Смело можем да споделим, че етеричните масла промениха нашия живот в положителна насока. Първоначално, като много други родители, подходихме колебливо, но маслата на doTERRA бързо „размахаха вълшебната си пръчица“ и ни спечелиха на своя страна. Показаха ни как без стандартните методи на лечение можеш да се пребориш с най-общо неразположение – болки в главата, в корема, безпокойство, как да се справим със стреса, който е постоянна част от нашето забързано ежедневие.

Днес се чувстваме длъжни да споделим с Вас тяхната „магия“. Свържете се с нас, за да ни разкажете за своя здравословен или емоционален проблем, а ние да Ви предложим подходящото натурално решение.

Ако вече сте се докоснали до продуктите на doTERRA и искате да пазарувате на атрактивна цена, както и да се възползвате от промоции и да получавате подаръци от doTERRA, свържете се с нас, за да ви покажем как да направите своя регистрация.

Регистрирайте още сега своя акаунт в doTERRA -->ТУК

Не се колебайте да внесете здравословна промяна във вашия живот! Маслата на doTERRA са естествени, натурални, от висок терапевтичен клас. Те са здраве, даденo ни от природата, от което трябва да се възползваме в максимална степен.

На всички недоверчиви хора, каквито бяхме и ние, можем само да кажем – просто опитайте. Собственият опит е най-добрият съветник!

 С най-топли чувства,

Екипа на terra.bg

Как да регистрирам акаунт?

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки