Свържете се с нас
                   0889224896
  

 

Промоции от doTERRA Април и Май 2021

Apr/ 2/2021

Промоции от doTERRA Април и Май 2021

Пролетна промоция при регистрация

Познавате ли някого, който желае да опита продуктите на doTERRA или да живее уелнес стила на живот?

Този месец новите членове имат шанса да получат ексклузивни оферти за ограничено време (LTO) за етерични масла, за да се радват на пролетта, докато се впускат в своето ново пътуване с doTERRA. 

нови регистрирани членове 
Как да спечелите: 
Новият член може да се регистрира между 1–31 май 2021 г. и да направи: 

Поръчка при записване от 100 PV или повече, за да получи Red Mandarin (Червена мандарина) (5 ml) – оферта за ограничено време (LTO) БЕЗПЛАТНО.  

ИЛИ 

Поръчка при записване от 200 PV или повече, за да получи Red Mandarin (Червена мандарина) (5 ml) – оферта за ограничено време (LTO), Clementine (Клементина) (15 ml) – оферта за ограничено време (LTO) и Lime (Лайм) (15 ml) БЕЗПЛАТНО. 

Само новите членове на doTERRA, които се присъединяват за пръв път, могат да се квалифицират за тази промоция през април. 

Достъпно само за ограничено време или до изчерпване на количествата. За повече информация, свържете се с нас.

Повече информация за това как да се присъедините към клуба на doTERRA --->ТУК

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Етерични масла

Етерични масла

Промоции от doTERRA Април и Май 2021

Промоции от doTERRA Март 2021

Пролетна промоция при регистрацияПознавате ли някого, който желае да опита продуктите на doTERRA или да живее уелнес стила на живот? Този месец новите Пролетна промоция при регистрацияПознавате ли някого, който желае да опита продуктите на doTERRA или да живее уелнес стила на живот? Този месец новите 2021-05-17T22:11:55+03:00 Промоции от doTERRA Април и Май 2021

<h2 class="text-aligncenter">Пролетна промоция при регистрация</h2> <p></p> <div> <p><strong>Познавате ли някого, който желае да опита продуктите на doTERRA или да живее уелнес стила на живот? </strong></p> <p>Този месец новите членове имат шанса да получат ексклузивни оферти за ограничено време (LTO) за етерични масла, за да се радват на пролетта, докато се впускат в своето ново пътуване с doTERRA.&nbsp;</p> <p><b>нови регистрирани членове&nbsp;</b><br /><b>Как да спечелите:&nbsp;</b><br />Новият член може да се регистрира между 1&ndash;31 май 2021 г. и да направи:&nbsp;</p> <p>Поръчка при записване от 100 PV или повече, за да получи Red Mandarin (Червена мандарина) (5 ml) &ndash; оферта за ограничено време (LTO) БЕЗПЛАТНО.&nbsp;&nbsp;</p> <p><b>ИЛИ&nbsp;</b></p> <p>Поръчка при записване от 200 PV или повече, за да получи Red Mandarin (Червена мандарина) (5 ml) &ndash; оферта за ограничено време (LTO), Clementine (Клементина) (15 ml) &ndash; оферта за ограничено време (LTO) и Lime (Лайм) (15 ml) БЕЗПЛАТНО.&nbsp;<b><br /></b></p> <p><strong>Само новите членове на doTERRA, които се присъединяват за пръв път, могат да се квалифицират за тази промоция през април.&nbsp;</strong></p> <p>Достъпно само за ограничено време или до изчерпване на количествата.&nbsp;За повече информация, свържете се с нас.</p> <p><a href="https://terra.bg/page/join-doterra-v-1595514383" target="_blank" rel="noopener">Повече информация за това как да се присъедините към клуба на doTERRA ---&gt;ТУК</a></p> </div>

Сравнение на продукти