Свържете се с нас
                   0889224896
  

 

Промоции февруари 2021

Feb/ 2/2021

Промоции февруари 2021

Продукт на месеца – Lemon Eucalyptus (лимонен евкалипт) (15 ml)

Lemon Eucalyptus (лимонен евкалипт) произхожда от северната част на Австралия и се извлича от евкалиптово растение със синя смола и аромат на лимон – високо дърво с гладка кора. Lemon Eucalyptus (лимонен евкалипт) предоставя силна подкрепа на кожата, като предлага много ползи при локално нанасяне. Известен е и с освежаващия си аромат, който спомага за създаването на ободряваща среда. Където и да отидете, носете маслото винаги с Вас при нужда от ободряване.   
 
Вземете БЕЗПЛАТНИЯ продукт на месеца при минимална LRP поръчка от 125 PV в периода 1 – 15 февруари 2021 г. 
Повече за него можете да научите тук.

10% отстъпка – бленд за локална употреба HD Clear™ (10 ml)

Блендът за локална употреба HD Clear е важна част от системата за почистване HD Clear. Тази формула е създадена с масло от семена на черен кимион и етерични масла от клас CPTG (сертифициран чист изпитан клас) и може да се прилага върху проблемните зони на лицето и тялото. Блендът за локална употреба HD Clear спомага за чист и гладък вид на кожата при хора от всяка възраст. Това е перфектният момент да подобрите Вашия режим на грижа за кожата с бленда за локална употреба HD Clear и да получите 10% отстъпка само през февруари. 

Отстъпката от 10% е отразена в представената цена. Отстъпката от 10% не важи при заявки за осребряване на точки. 

Напомняме ви да създадете своята лоялна програма, ако сте се регистрирали през януари, за да вземете витамините Life long Vitality pack!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Етерични масла

Етерични масла

Промоции февруари 2021

Промоции февруари 2021

Продукт на месеца – Lemon Eucalyptus (лимонен евкалипт) (15 ml)Lemon Eucalyptus (лимонен евкалипт) произхожда от северната част на Австралия и се извлича Продукт на месеца – Lemon Eucalyptus (лимонен евкалипт) (15 ml)Lemon Eucalyptus (лимонен евкалипт) произхожда от северната част на Австралия и се извлича 2021-02-02T12:14:27+02:00 Промоции февруари 2021

<h2>Продукт на месеца &ndash; Lemon Eucalyptus (лимонен евкалипт) (15 ml)</h2> <div> <div>Lemon Eucalyptus (лимонен евкалипт) произхожда от северната част на Австралия и се извлича от евкалиптово растение със синя смола и аромат на лимон &ndash; високо дърво с гладка кора. Lemon Eucalyptus (лимонен евкалипт) предоставя силна подкрепа на кожата, като предлага много ползи при локално нанасяне. Известен е и с освежаващия си аромат, който спомага за създаването на ободряваща среда. Където и да отидете, носете маслото винаги с Вас при нужда от ободряване.  &nbsp;</div> <div>&nbsp;</div> <div>Вземете БЕЗПЛАТНИЯ продукт на месеца при минимална LRP поръчка от 125 PV в периода 1 &ndash; 15 февруари 2021 г.&nbsp;</div> <div></div> <div>Повече за него можете да научите <a href="https://media.doterra.com/bg/bg/pips/lemon-eucalyptus-oil.pdf">тук.</a></div> <div></div> <div> <h2>10% отстъпка &ndash; бленд за локална употреба HD Clear&trade; (10 ml)</h2> <div> <p>Блендът за локална употреба HD Clear е важна част от системата за почистване HD Clear. Тази формула е създадена с масло от семена на черен кимион и етерични масла от клас CPTG (сертифициран чист изпитан клас) и може да се прилага върху проблемните зони на лицето и тялото. Блендът за локална употреба HD Clear спомага за чист и гладък вид на кожата при хора от всяка възраст. Това е перфектният момент да подобрите Вашия режим на грижа за кожата с бленда за локална употреба HD Clear и да получите 10% отстъпка само през февруари.&nbsp;</p> <p>Отстъпката от 10% е отразена в представената цена. Отстъпката от 10% не важи при заявки за осребряване на точки.&nbsp;</p> <div><a href="https://media.doterra.com/bg/bg/pips/hd-clear-oil.pdf" target="_blank;">Детайли тук</a></div> <div></div> <div>Напомняме ви да създадете своята лоялна програма, ако сте се регистрирали през януари, за да вземете витамините Life long Vitality pack!</div> </div> </div> </div>

,
Сравнение на продукти