Свържете се с нас
                   0889224896
  

 

Лятото продължава...

Aug/18/2021

Лятото продължава...

Излагането на слънце е хубаво, но прекаляването със събиране на тен може да причини различни кожни раздразнения. За да се справите с този дискомфор, Ви предлагаме този спрей за облекчаване на кожата след продължително излагане на слънце.

Съставки:

Две от маслата можете да вземете изгодно в сет от трите масла от по 5 мл. в практична кутийка, включващ лавандула и мента, подходяща и за подарък.В сета е включено и маслото от Лимон*, което можете да използвате за детокс.

Комбинирайте всичките тези съставки в стуъклено шишенце със спрей. Разтръскайте добре преди всяка употреба.

*ВНИМАНИЕ! Маслото от Лимон е фоточувствително и не след нанасяне не бива да се излагате на слънце. Можете да го използвате вечер за подобряване еластичността на кожата.

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Етерични масла

Етерични масла

Лятото продължава...

Лятото продължава...

Излагането на слънце е хубаво, но прекаляването със събиране на тен може да причини различни кожни раздразнения. За да се справите с този дискомфор, Ви пре Излагането на слънце е хубаво, но прекаляването със събиране на тен може да причини различни кожни раздразнения. За да се справите с този дискомфор, Ви пре 2021-08-18T10:14:54+03:00 Лятото продължава...

<p>Излагането на слънце е хубаво, но прекаляването със събиране на тен може да причини различни кожни раздразнения. За да се справите с този дискомфор, Ви предлагаме този спрей за облекчаване на кожата след продължително излагане на слънце.</p> <p>Съставки:</p> <ul> <li>1 чаша сок от алое вера</li> <li>&frac14;&nbsp;cup&nbsp;<a href="https://terra.bg/product/frakcionirano-kokosovo-maslo-fractionated-coconut-oil-115-ml">Фракционирано кокосово масло</a></li> <li>1 чаена лъжичка витамин E</li> <li>8 капки <a href="https://terra.bg/product/lavandula-lavender-15-ml">Лавандула</a></li> <li>8 капки <a href="https://terra.bg/product/chaeno-darvo-melaleuca-tea-tree-15-ml">Чаено дърво</a></li> <li>8 капки <a href="https://terra.bg/product/menta-peppermint-15-ml">Мента</a></li> </ul> <p>Две от маслата можете да вземете изгодно в&nbsp;<a href="https://terra.bg/product/startov-set-introductory-kit">сет от трите масла от по 5 мл. в практична кутийка, включващ лавандула и мента</a>, подходяща и за подарък.В сета е включено и маслото от <a href="https://terra.bg/product/limon-lemon-15-ml">Лимон*</a>, което можете да използвате за детокс.</p> <p>Комбинирайте всичките тези съставки в стуъклено шишенце със спрей. Разтръскайте добре преди всяка употреба.</p> <p>*ВНИМАНИЕ! Маслото от Лимон е фоточувствително и не след нанасяне не бива да се излагате на слънце. Можете да го използвате вечер за подобряване еластичността на кожата.</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти