Home essentials - нашата "домашна аптечка"

Home essentials - нашата "домашна аптечка"

Безспорно комплектът Home essentials, състоящ се от 10 масла от по 15 мл. е най-подходящият комплект за старт в Света на етеричните масла и в семейството на Дотера.

Защо го наричаме нашата "домашна аптечка"? Защото винаги можем да разчитаме на него за всякакви болежки. 10-те етерични масла в комплекта покриват основните ни нужди в ежедневието. А най-хубавото е, че са ни винаги "под ръка". Те ни дават сигурност, че винаги можем да помогнем на член от семеството, те са нашата „Първа помощ“ независимо къде се намираме.

Етерично масло Тамян е "Царят на маслата" - подпомага външния вид на кожата, подобрява имунитета, служи за успокоение и заземяване. Уникално масло! 

Етеричното масло Лимон служи за детокс и пречистване. Може да го използвате и за почистване на различни повърхности или просто да пречистите въздуха. 

Етеричното масло Лавандула служи за успокоение, помага при изгаряне, служи като репелент срещу редица насекоми.

Етеричното масло Мента освежава, подпомага дишането, помага при главоболие, болки в корема, дори помага при "паник-атаки".

Етерично масло Чаено дърво действа антибактериално, атигъбично. Пречиства въздуха, повърхности.

Етеричното масло Риган е естествен антибиотик. Има антиоксидантни и антигъбични свойства.

Един от най-ценните блендове на Дотера присъства в „Домашната аптечка“. Това е блендът On guard, който бори вируси, грип, настинки. Това е блендът, който ще повиши имунитета ви, помага при болки в гърлото и цялостно неразположение.

Етерично масло Air e Вашият най-добър помощник в борбата с всякакви дихателни и респираторни заболявания – хрема, затруднено дишане.

Дотера не е пропуснала да добави и бленд за болки в стомаха и всякакви подобни неразположения- разстройство, запек. Това е блендът Zengest. Порад разнообразието от масла в бленда, някои хора го ползват при сизнузит и болки в главата.

Deep blue е блендът, който ще помогне при мускулни травми, мускулна треска, болки от дискова херния, артритни заболявания.

Подарък към комплектът е дифузер Petal, който се "вписва" във всеки дом с неутралните си цветове. Има 3 режима на работа, вкл. 12 часа с пекъсване, служи и като нощна лампа с топла светлина. Дифузерът е с 24 месеца гаранция.

Ако искате да изпробвате алтернативна медицина, ползвайки естествени масла и „силата на природата“, този комплект е за Вас. Просто пробвайте, експериментирайте, бъдете постоянни и ще видите „вълбствата“, който могат да направят етеричните масла.

***Не забравяйте, че само през месец февруари ще получите като подарък безплатно Мадагаскарска ванилия 5 мл.! Повече за нея можете да прочетете тук.

 

 

 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Етерични масла

Етерични масла doTERRA | доТЕРА | Дотера | doTera

Home essentials - нашата "домашна аптечка"

Home essentials doTERRA - нашата "домашна аптечка"

Безспорно комплектът Home essentials, състоящ се от 10 масла от по 15 мл. е най-подходящият комплект за старт в Света на етеричните масла и в семейството н Безспорно комплектът Home essentials, състоящ се от 10 масла от по 15 мл. е най-подходящият комплект за старт в Света на етеричните масла и в семейството н 2023-02-19T14:29:12+02:00 Home essentials - нашата "домашна аптечка"

<p>Безспорно комплектът <a href="https://terra.bg/product/golyam-semeen-set-home-essentials-kit-english">Home essentials</a>, състоящ се от 10 масла от по 15 мл. е най-подходящият комплект за старт в Света на етеричните масла и в семейството на Дотера.</p> <p>Защо го наричаме нашата "домашна аптечка"? Защото винаги можем да разчитаме на него за всякакви болежки. 10-те етерични масла в комплекта покриват основните ни нужди в ежедневието. А най-хубавото е, че са ни винаги "под ръка". Те ни дават сигурност, че винаги можем да помогнем на член от семеството, те са нашата &bdquo;Първа помощ&ldquo; независимо къде се намираме.</p> <p>Етерично масло Тамян е "Царят на маслата" - подпомага външния вид на кожата, подобрява имунитета, служи за успокоение и заземяване. Уникално масло!&nbsp;</p> <p>Етеричното масло Лимон служи за детокс и пречистване. Може да го използвате и за почистване на различни повърхности или просто да пречистите въздуха.&nbsp;</p> <p>Етеричното масло Лавандула служи за успокоение, помага при изгаряне, служи като репелент срещу редица насекоми.</p> <p>Етеричното масло Мента освежава, подпомага дишането, помага при главоболие, болки в корема, дори помага при "паник-атаки".</p> <p>Етерично масло Чаено дърво действа антибактериално, атигъбично. Пречиства въздуха, повърхности.</p> <p>Етеричното масло Риган е естествен антибиотик. Има антиоксидантни и антигъбични свойства.</p> <p>Един от най-ценните блендове на Дотера присъства в &bdquo;Домашната аптечка&ldquo;. Това е блендът On guard, който бори вируси, грип, настинки. Това е блендът, който ще повиши имунитета ви, помага при болки в гърлото и цялостно неразположение.</p> <p>Етерично масло Air e Вашият най-добър помощник в борбата с всякакви дихателни и респираторни заболявания &ndash; хрема, затруднено дишане.</p> <p>Дотера не е пропуснала да добави и бленд за болки в стомаха и всякакви подобни неразположения- разстройство, запек. Това е блендът Zengest. Порад разнообразието от масла в бленда, някои хора го ползват при сизнузит и болки в главата.</p> <p>Deep blue е блендът, който ще помогне при мускулни травми, мускулна треска, болки от дискова херния, артритни заболявания.</p> <p>Подарък към комплектът е дифузер Petal, който се "вписва" във всеки дом с неутралните си цветове. Има 3 режима на работа, вкл. 12 часа с пекъсване, служи и като нощна лампа с топла светлина. Дифузерът е с 24 месеца гаранция.</p> <p>Ако искате да изпробвате алтернативна медицина, ползвайки естествени масла и &bdquo;силата на природата&ldquo;, този комплект е за Вас. Просто пробвайте, експериментирайте, бъдете постоянни и ще видите &bdquo;вълбствата&ldquo;, който могат да направят етеричните масла.</p> <p>***Не забравяйте, че само през месец февруари ще получите като подарък безплатно Мадагаскарска ванилия 5 мл.! Повече за нея можете да прочетете <a href="https://terra.bg/product/madagascar-vanilla-doterra">тук</a>.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

, , ,
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки